Skip to main content

Darten oefenen

Darten oefenen

Hoe kan ik beter worden in darten?

Als je beter wilt worden in darten is er maar één manier. Darten oefenen! Oefening baart kunst, en dat geld ook voor darten oefenen. Onderzoek heeft aangewezen dat een persoon ongeveer 10 000 uur iets moet doet voordat hij een MASTER is of beter gezegd het volledig onder de knie heeft. 10 000 uur klinkt overdreven, maar vraag aan dart kampioenen zoals MVG hoeveel uur ze in hun leven hebben geoefend. Dat gaan duizenden uren zijn. Darten is hun leven en obsessie geworden in de positieve zin.

Ze staan op met darten in ze gaan slapen met darten in hun hoofd. Dit is hoe je een dart kampioen wordt!

Maar geen nood! Je kan ook beter worden met darten als je 3 keer per week 1 uurtje darten oefent! Als je dit enkele jaartjes volhoudt heb je al snel 500 uren darten geoefend en zal je vaardigheid dramatisch verbetert zijn.

Eerst en vooral is het onmisbaar dat je de basis spelregels van darten kent. Maar ook af en toe een professioneel toernooi op televisie op YouTube kijken kan zeker geen kwaad.

Nu weet je ongeveer hoe het er echt aan toe gaat op het hoogste level darten. Als je nu aan de slag wilt gaan is het zeker verstandig om een degelijk dartbord aan te schaffen. Bekijk onze pagina TOP 10 dartborden voor de beste professionele dartborden die geschikt zijn voor toernooi.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *