Skip to main content

Dartbord bescherming

Dartbord bescherming

Corona Dartbord bescherming

Bescherming voor je dartbord

Als je gaat dartborden is het vanzelfsprekend dat je af en toe langs het dartbord gooit. Deze is altijd aanbevolen als je gaat darten. Je wilt immers niet dat je muur beschadigd geraakt door de steeltip dartpijltjes. Natuurlijk kan je zelf iets in elkaar knutselen zoals karton en stof of zacht kunststof. Maar dan moet je ook opletten dat de muurbescherming niet te hard is anders beschadig je de darts. Juist om de reden kan je tegenwoordig dartbord bescherming kopen die je muur perfect beschermt maar ook je darts.

Een dartbord beschermrand of dartbord bescherming ring met sisal is een aanbevolen muurbescherming. Je gooit meestal maar enkele centimeters mis van het dartbord.

Een alternatief zijn dartbord kabinet. Dit zijn inklapbare kasten waar je dartbord in zit. Dit is extra handig als je de kabinet dicht doet ziet het er meestal super mooi uit.

Hieronder een overzicht met kwaliteitsvolle dartbord bescherming.

Target darts corona vision

Hieronder dartbord kabinetten:

Kings Head Dartkabinet

Dartkabinet

Surround Dartkabinet

Dartkabinetten

Hopelijk kan je nu veilig darten zonder je muur te beschadigen! Als je ook nog op zoek bent naar een goed dartbord kijk dan zeker op onze TOP 10 dartborden pagina.Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *